Bouw mee aan Annie's Tuin

~ door Chris Mulder

Annies' Tuin - Update #1

2 jaren geleden

Beste donateur,

Allereerst hartelijk dank voor uw donatie. Via dit bericht willen we u graag een update geven waar we nu staan met de crowdfunding. Via geefonderwijs.nl hebben we een prachtig resultaat bereikt van 82% van het doelbedrag, en dat in zo’n korte tijd. Met 124 donateurs hebben we het mooie bedrag opgehaald van €12.280 met nog 16 dagen te gaan.

Daarnaast hebben we nog meer goed nieuws. Zoals u weet hebben de leraren en de kinderen van de Annie op 10 november een speciale dag georganiseerd met rennende kinderen in het Vondelpark, gezellige kraampjes in en om school, een spannende veiling van zelfgemaakte kunstwerken en een heerlijk gevoel van samenhorigheid. Op deze dag hebben de kinderen een ongelooflijk bedrag van €11.999,92 opgehaald!!! Wat kunnen we ongelooflijk trots op hen zijn.

Het totale bedrag dat we tot nu toe met deze acties hebben opgehaald is €24.279,92 en daarmee hebben we het streefbedrag dat we voor het schoolplein wilden ophalen, namelijk 20.000 euro, ruimschoots gehaald. Sterker we hebben maar liefst €4.279,92! extra opgehaald. Met dat bedrag zullen wij (minus de kosten voor de crowdfunding) leuke extra dingen kunnen doen voor het schoolplein zoals extra groen en extra onderhoud, maar denk ook aan schoenborstels en entreematten (om wat van de natuur buiten de klassen te houden).

Kortom: de acties zijn een groot succes geworden, mede dankzij u, en daarvoor willen we u nogmaals hartelijk danken. En omdat het zo goed is gegaan zullen we vanaf nu ook geen druk meer gaan zetten op het volmaken van de online crowdfunding.

Voor meer van de feestvreugde, voor leuke foto's en de voortgang van de bouw in de komende weken ga naar http://anniestuin.nl/category/tuin-blog/.

Tot slot willen wij als school en ook namens de kinderen onze dankbaarheid uitspreken voor iedereen die zich het vuur uit de sloffen gelopen heeft. Het is fantastisch dat wij met z’n allen - de kinderen, ouders, opa’s en oma’s, leraren, buurtbewoners, en allen die betrokken zijn bij de school - er zo’n succes van hebben weten te maken. Dankzij de actiedag én de crowdfunding kunnen nog heel veel kinderen nog vele jaren genieten van het schoolplein

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe schoolplein af is en nodigen u alvast uit voor de grote opening van Annies Tuin aan het begin van de zomer als alles in bloei staat.

Met vriendelijke groet, 

Het crowdfunding team