CREATE 2050

~ door Luite Duursma

Help ons mee

4 jaren geleden
Help ons mee!
Op dit moment staat de teller op 300,00 euro. Een mooi bedrag, maar we zijn er nog niet! De afgelopen weken zijn we druk aan het flyeren geweest voor het interactief theaterspel waarmee we creativiteit in het onderwijs op de kaart willen zetten. Ook jij kan hieraan een bijdrage leveren. Deel onze projectpagina (http://geefonderwijs.nl/projecten/create-2050) en flyer op Facebook/ Twitter of mail. Je vindt deze in de bijlage. Onze dank is groot!
Update 2 Flyer

Repeteren en campagne voeren

4 jaren geleden
Bouw mee!
Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen voor CREATE2050. De eerste repetities zijn achter de rug en het ziet er nu al veelbelovend uit! We hebben er zoveel zin in. Ook onze crowdfundingactie is goed op gang. We hebben - met dank aan die eerste donateurs - nu al 36% binnen!
Maak jij CREATE 2050 mogelijk? Komende weken gaan we hard ons best doen om het hele doelbedrag op te halen. Jij kan daarbij helpen. Vertel je vrienden, collega's, familie en kennissen over ons prachtige project en vraag ze te doneren. Stuur ze dan de link naar onze projectpagina (www.geefonderwijs.nl/projecten/create-2050/ ), zodat ze snel en makkelijk hun bijdrage kunnen overmaken. Je helpt CREATE 2050 ook door onze projectpagina te delen via sociale media met een oproep tot donatie. Je kunt al doneren vanaf 10 euro. Onze dank is groot!
Namens de projectgroep,
Luite Duursma
Masterstudent Kunsteducatie