Fietsend naar de top!

~ door Rudi Gjaltema

Update #3: Wat een prestatie, wat een feest!

2 jaren geleden

Wat een prestatie, wat een feest. We gaan naar Frankrijk!
“Alpe d’Huez, here we come”

De spanningen lopen op. Nog twee weken en dan is het zover.  Het fietsteam van de Spanker staat te trappelen om naar Frankrijk te gaan. Mede dankzij een overweldigende opbrengst van het benefietconcert door Joyful Sound en de opbrengst van de kledingbeurs hebben we ons financiële doel gehaald. Dit betekent dat de 12 stoere fietsers met 6 begeleiders in de week van 15 tot en met 19 mei 2017 gaan schitteren op de Alpe d’Huez. Hoe geweldig is dit voor deze leerlingen met een verstandelijke beperking? De achterblijvers op school vieren natuurlijk ook feest. Er is aandacht voor het project op verschillende lesgebieden.

Op woensdag 17 mei a.s. gaan we sportief de dag beleven. Er is een spectaculaire opening en een life verbinding met de beklimmers van de Alpe d’Huez in Frankrijk. Daarnaast organiseren we een sponsorloop voor het Prinses Beatrix Spierfonds en hebben we een spellencircuit waar ouders/verzorgers en sponsoren (op uitnodiging volgens donatie) de leerlingen van de Spanker mogen aanmoedigen en genieten van deze speciale dag.

Hierbij willen wij alle sponsoren & donateurs heel hartelijk danken voor het mogelijk maken van dit project. Het is een overweldigend en geweldig gevoel dat zoveel mensen en bedrijven ons project een warm hart toedragen. We houden jullie op de hoogte van de prestaties!

Update 3 afbeelding

Update #2: onze actiemeter

2 jaren geleden

Met nog 45 dagen te gaan is inmiddels het prachtige bedrag van dik €1880 ingezameld. Wat geweldig! Bijna 60 mensen en 3 bedrijven hebben al gedoneerd op deze pagina en daar zijn we ontzettend trots op! Iedereen ongelofelijk bedankt! Om dit geweldige avontuur te kunnen betalen hebben we nog meer dan €3000 nodig om dit geweldige avontuur te kunnen betalen. We zijn er dus nog niet! Daarom vragen we u als ambassadeur van het sportieve avontuur op de Alpe D'Huez om onze actie en de campagnepagina bij zoveel mogelijk mensen te promoten.

Samenwerken is vermenigvuldigen! U kunt de actie een impuls te geven door uw netwerk van familie, vrienden, collega's en kennissen te informeren over de enorme prestatie die onze leerlingen gaan leveren op de Alpe D'Huez en ze te vragen om een bijdrage. Vergeet niet de link naar onze pagina mee te sturen. 

Ook op school houden we nauwlettend de hoogte van het donatiebedrag bij op onze zelfgemaakte actiemeter.

actiemeter

Heeft u nog niet gedoneerd? Doe het snel! Doneren kan al vanaf €5. Ook bedrijven en instellingen kunnen doneren. Het is onder bepaalde voorwaarden zelfs fiscaal aantrekkelijk. Doneert u namens een bedrijf en wilt u meer weten over de fiscale voordelen van doneren via geefonderwijs.nl? Klik dan hier! Particulieren vinden hier meer informatie over de fiscale voordelen over hun donatie.

Bekijk het project “Fietsend naar de top!” hier:

http://geefonderwijs.nl/projecten/de-spanker/

Update #1: Benefiet concert Joyful Sound

2 jaren geleden

Een kleine 10 dagen geleden werd de crowdfundingactie voor onze leerlingen die in mei de Alpe 'd Huez op de fiets gaan beklimmen, gelanceerd. Met de actie willen we met uw hulp en de hulp van iedereen om ons heen deze enorme uitdaging voor onze leerlingen mogelijk maken en ze de ervaring van hun leven bezorgen. De leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten zijn druk met de actie.

Inmiddels zitten we in de tweede week van de campagne en zijn al 30 donaties ontvangen. Met dank aan deze donateurs staat er al €660 op de teller. Super! Namens ons allemaal: BEDANKT! Want wat zijn we blij met zo'n goede start. Maar we zijn er nog lang niet. Om de beklimming van de Alpe d' Huez daadwerkelijk plaats te kunnen laten vinden, is nog €4.340 nodig.

U kunt helpen! Hoe? Natuurlijk met een donatie! Doneren kan al vanaf 5 euro, maar dat is niet het enige dat u kunt doen voor de leerlingen van De Spanker. Deel onze actiepagina http://geefonderwijs.nl/projecten/de-spanker/ op twitter, Facebook & LinkedIn en nodig uw privé netwerk uit om mee te doen aan onze crowdfundingactie. Met uw oproep wordt de kans dat we genoeg geld inzamelen voor de beklimming van de Alpe D'Huez een stuk groter. Dus deel onze campagnepagina en vraag  collega's, buren, vrienden, kennissen en familie om te doneren en mee te doen aan deze bijzondere actie.

Om extra aandacht voor de actie en het leerlingenteam van De Spanker te genereren, hebben we nog een leuke actie bedacht. Noteer de datum alvast in uw agenda! Op 8 april a.s. organiseren we een Benefiet concert met als thema:

Joyful Sound helpt de Spanker muzikaal naar de Top!

Als extra verrassing zal er tijdens deze avond een grote verloting plaatsvinden met prachtige prijzen. De opbrengst van deze avond komt de crowdfunding actie via Geef Onderwijs ten goede. Een aantal bedrijven ondersteunt ons sportieve team en daarom hebben ze mooie prijzen ter beschikking gesteld.

De volgende bedrijven zijn we hiervoor erg dankbaar:

Primera Toko Hannes, Vita Fleur, Snackbar Mulder, Zeevishandel Genemuiden, Kota Radja, Zuivelhoeve, Lay-out, Slagerij de Wind, RM Fashion, Toko Medan, De Rank, De Kleine, IJssalon Marena. 

Zien we u 8 april? 

Tijd:             19.30 – 21.15u  

Locatie:        Prisma, Marinus Postlaan 1a te Kampen
Tijd:             19.30 – 21.15u 
Entree:         € 5,- p/p. U kunt kaarten reserveren bij Sjaak Westendorp (T: 06-83331387)

fietsteam Spanker

Met elkaar kunnen we de leerlingen een onvergetelijke ervaring bezorgen!