Een geweldige inrichting voor et Buut!

~ door Robin Buning

uitsnede poster

Deze zomer is het zover! In het nieuwe schooljaar starten we in een nieuw schoolgebouw. Vanuit de overheid krijgen we geld om de tafels en stoelen van de kinderen te vervangen. Maar om het gebouw écht aantrekkelijk te maken is er nog zoveel meer nodig! En daarom vragen we uw hulp.

Doet u ook mee?

Wij vragen een donatie om van het hele gebouw een uitdagende en creatieve speel- en leeromgeving  te maken. In de school zijn prachtige centrale ruimtes die we willen inrichten als leerpleinen voor alle groepen 1 t/m 8.

Nieuwbouw 1

      pijl grijs     Afbeelding5

Een goede inrichting van de ruimtes is van groot belang voor ons onderwijs. Zo hebben kinderen meer ruimte om te ontdekken, te spelen en te leren, biedt het de ondersteuners de ruimte instructie te geven aan groepjes van verschillende niveaus en kunnen we de themaonderwerpen echt tot leven laten komen.

En zo zal de goede inrichting van de open ruimtes ten goede komen aan de organisatie van ons onderwijs. Kinderen kunnen overleggen of juist in stilte werken en er extra instructie krijgen. Het thematisch onderwijs kan hier ook letterlijk de ruimte krijgen. Omdat het gedeelde ruimtes zijn kunnen we groepjes kinderen uit verschillende groepen samen laten werken en leren.

De afbeeldingen hieronder geven een impressie van onze wensen en geven een "inkijkje" in onze nieuw school. Als u deze link aanklikt, kunt u nog even verder rondkijken in ons nieuwe gebouw.

Met uw bijdrage zijn we heel erg geholpen. Namens alle kinderen van de school: heel hartelijk bedankt! 

 

Afbeelding2impressie nieuwbouw 10 kopie 2

Nieuwbouw 2Afbeelding3

Afbeelding1Impressie nieuwbouw 20