OBS Puntdak is jarig!

~ door Esther Scholte in ‘t Hoff

Update #6: bedankt donateurs!

3 jaren geleden

De eerste dagen van de jubileumweek waren echt geweldig. De opening was super en feestelijk. De kinderen werden verrast met petjes en tassen met eigen Puntdaklogo. Natuurlijk galmde het puntdaklied over het plein. De jubileumweek werd geopend door de wethouder en het eerste hoofd van de school. Aansluitend was het gezamenlijk ontbijt en een workshop inclusief optreden van het Fort van verbeelding. Het toneel, gespeeld door leerkrachten en ouders, was een groot succes. De disco een groot feest. Vandaag was er een sportdag waarbij de opa en de oma’s betrokkenen werden. Drie dagen lang alleen maar lachende snoetjes. Nog twee te gaan.

Op de facebooksite van de Puntdak staan enkele foto’s en een leuk filmpje van het fort van verbeelding. Echt de moeite waard om even te bekijken.

https://www.facebook.com/puntdakgoor/?fref=ts

 

IMG 20160524 WA0005IMG 20160523 WA0002

Update #5: laatste update

3 jaren geleden

In deze laatste update willen wij uw bedanken voor uw bijdrage. Wat zijn wij blij dat het gelukt is. Met dit geld kunnen wij de feestweek extra speciaal maken.

Binnen twee weken proberen wij u de tegenprestaties te bezorgen. 

Nogmaals duizend keer dank namens alle kinderen van de Puntdakschool uit Goor. Wilt u bij de opening aanwezig zijn; wees welkom op maandag 23 mei. Wij hopen op mooi weer.

160425 Update #4: HOERAAAA!

3 jaren geleden

Hoera, we hebben wat te vieren. Dankzij uw donatie hebben wij het streefbedrag gehaald. We zijn er zelfs overheen!!!! Bedankt dan ook voor uw bijdrage aan ons 40-jarig jubileumfeest! Het geld komt geheel ten goede aan de jubileumweek voor en door de kinderen. Dat kunnen we beloven!

Wij tellen inmiddels af: het jubileum komt steeds dichterbij. Er is een aftelkalender gemaakt en het programma ligt helemaal vast. Op 23 mei is om 08.30 uur de spetterende feestelijke opening, waarbij de kinderen en de leerkrachten een geschenk krijgen als aandenken. Uw geld wordt dus goed besteed!

In een volgende update vertellen we op welke termijn uw uw tegenprestatie en bedankje ontvangt.

Feestelijke groetjes van de Puntdak Goor

Update #3: Puntdaklied

3 jaren geleden

Wow, dankzij u staat er al 780 euro op de teller; een fantastische bedrag. Vanaf nu wordt het spannend! De eindstreep van onze crowdfundingactie: ‘OBS De Puntdak is jarig’ komt in zicht: We hebben nog 5 dagen om de resterende 220 euro bij elkaar te krijgen. De teller staat nu op 78%.

Wij zetten alles op alles om onze leerlingen een feestweek te bezorgen die ze nooit meer vergeten. U kunt helpen! Dit is namelijk hét moment om ons brede netwerk aan te spreken. Ook u kunt de campagne een impuls te geven door uw netwerk van familie, vrienden en kennissen te informeren over het verloop van de crowdfundingactie en ze te vragen om een bijdrage. 

De voorbereidingen van de jubileumweek zijn in volle gang. Het Puntdaklied en de clip zijn definitief klaar. De clip is gemaakt door een geweldige student van het ROC, Tommy. Het lied zal centraal staan in de jubileumweek, maar ook gebruikt worden de komende jaren op de Puntdakschool. Hoe leuk is dat, een eigen Puntdakschoollied. Met trots geven we u als donateur de primeur! Dus klik snel op de foto, zing mee, like en doneer!

Schermafdruk 2016 04 18 11.38.38

Binnenkort gaan we op school aan de slag met de tegenprestaties en worden de appeltaarten gebakken en bezorgd. Enorm bedankt voor het doneren. Met onder andere uw bijdrage kunnen wij een fantastische en onvergetelijke feestweek mogelijk maken.

De opening van de feestweek is 23 april om 08.30 uur. Be there!

Update #2: Puntdaklied

3 jaren geleden

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan het Puntdaklied. De clip is klaar en is binnenkort te zien. Een professionele fotograaf heeft vanaf een statief van 9 meter hoogte een foto gemaakt van de kinderen in het getal 40. Deze foto is ook op de site te zien.

Een aantal ouders en leerkrachten is enthousiast begonnen met het repeteren voor het toneelstuk ”Help tante komt “. Het belooft een mooie voorstelling te worden. De generale repetitie zal opgevoerd worden voor ouders en buurt. De volgende ochtend gaan de kinderen genieten van dit toneelstuk.

De opening van de spetterende feestweek wordt super. Met bijzondere mensen voor de opening, meer kunnen we hier niet over vertellen, dat is natuurlijk een verrassing.

Kom gewoon op maandag 23 mei naar de Puntdakschool, zo rond 08.15 uur, en beleef de start van de feestweek mee!!

Update #1: Een mooi begin!

3 jaren geleden

We zijn goed begonnen met onze crowdfundingactie voor het 40-jarig jubileum. De teller staat op 30%. Een goed begin, maar we zijn er nog niet.

De voorbereidingen voor het jubileum zijn in volle gang. Het programma van de sportdag is klaar en de afspraken met het Scapinoballet en het Fort van verbeelding zijn gemaakt.

Ondertussen wordt er druk gefilmd voor een mooie clip, met het door leerlingen ingezongen Puntdaklied! Dit lied is speciaal gemaakt voor het jubileum.

De reüniecommissie is druk bezig oud-leerlingen bij elkaar te krijgen en foto’s bij elkaar te sprokkelen voor het jubileumboekje. Er wordt nog een flyer gemaakt met de 40 jaar foto.

foto update 21 maart

Wist u dat doneren via  Geef Onderwijs voor bedrijven en andere organisaties fiscaal aantrekkelijk is? Geef Onderwijs beschikt namelijk over een ANBI-status. Als ambassadeur van de crowdfundingactie van OBS Puntdak kunt u onze projectpagina dus ook delen met bedrijven en instellingen uit uw netwerk. Zo kunnen ook werkgevers en collega-bedrijven social impact creëren!