Schoolreis voor CBS Het Podium

~ door Tineke Pranger en Daniëlle Beukelman

Wij willen op schoolreis naar De Kievit en Het Archeon!

Christelijke Basisschool Het Podium staat in de wijk Overschie in Rotterdam. Het is een kleine school waar men oog voor elkaar heeft. Hoewel de overheid de wijk niet als een achterstandswijk ziet, is de financiële situatie van een groot deel van de ouders van de leerlingen kwetsbaar. Ouders kunnen de minimale ouderbijdrage niet opbrengen of hebben niet de financiële ruimte voor uitstapjes met hun kinderen. Vanwege de lage schoolfondsbijdrage kunnen niet alle leerlingen van CBS Het Podium op schoolreis.

Dit schooljaar hoopt het team van CBS Het Podium daar met uw hulp verandering in te brengen.  De school heeft 3.500 euro nodig om met de hele school op schoolreis te gaan. De bestemming: speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs voor de allerkleinsten en het Archeon voor de groepen 4 t/m 8.

Met uw hulp kunnen de kinderen uit de groepen 1 t/m 3 zich dit voorjaar een dag lang uitleven in Speeltuin De Kievit. Het park biedt de kinderen alles voor een ontspannen en leerzaam dagje uit. Ze kunnen er spelen in de attracties en naar de kinderboerderij. De kinderen uit de groepen 4 t/m 8 hebben meer uitdaging nodig. Zij kiezen dan ook allemaal voor het Archeon. Een schoolreisje bij Archeon is leuk, spannend, educatief én geeft verdieping aan de geschiedenis lessen op school.

Doneer snel aan het schoolreisje voor CBS Het Podium en bezorg alle 150 leerlingen een onvergetelijke, leerzame en zorgeloze dag. Namens onze leerlingen: BEDANKT!