Het Spellingsspel gespeeld!

~ door Nelleke Dijkstra

Update #2: Natuurlijk gaat het lukken!

4 jaren geleden

"Gaat het ons lukken?" Die vraag stelden de plusgroepers tijdens de gezellige reünie op 30 december. De kinderen hadden elkaar al een tijd niet meer gezien, maar het was als vanouds. Er is fanatiek gespeeld, gefilosofeerd en gesproken over ons project. "Natuurlijk gaat het ons lukken," was mijn antwoord.

We moeten wel nog uitgebreid aan de slag, want we zijn nog lang niet op ons streefbedrag. Er kwamen verschillende ideeën naar boven bij de kinderen en ook hun ouders lieten duidelijk hun betrokkenheid blijken. Ik ga de komende tijd o.a. bedrijven benaderen om hen te vragen of ze een bedrag willen sponsoren. Voor bedrijven extra interessant omdat donaties fiscaal aftrekbaar zijn.

Misschien dat dit een aantal bedrijven over de streep kan trekken om onze plusgroepers superblij te maken. Als alles doorgaat is het volgende maand al zover en kan het Sport spelspel geproduceerd  worden. Nog even fanatiek sponsoren werven en dan.............. genieten van de gezichten van de kinderen als ons spel af is!

Spellingsspel IMG 0359 

Spellingsspel IMG 03592 

Spellingsspel IMG 03593 

Update #1

4 jaren geleden

Er is nu ruim één week verstreken sinds de start van onze crowdfunding actie. Fantastisch om te zien dat er al zoveel mensen zijn die graag willen dat ons spel gemaakt wordt! Op dit moment is er ruim 27% van het totaalbedrag gedoneerd, maar we zijn er nog niet...

Om nog eens extra duidelijk te maken waar we het voor doen tonen we hieronder een filmpje van de euforische reacties van de kinderen na het winnen van de Designed by Kids wedstrijd. Het filmpje is gemaakt door een zeer betrokken vader en als je dit ziet, moet je wel blij worden :)

Deel dit supermooie project met iedereen die je kent! Dankzij jouw inzet kunnen we van dit project een succes maken!