50 jaar John F. Kennedyschool

~ door Josine Meerburg

Update #1: een goed begin!

3 jaren geleden

De vakantie is nog maar net begonnen maar over 6 weken begint het jubileum (school-) jaar van de John F. Kennedyschool met als hoogtepunt de feestweek voor de kinderen! Op maandag 19 september beginnen de activiteiten voor het 50-jarig bestaan de school. De feestweek wordt afgesloten op 23 september in de Buitensociëteit waar van 13.00 tot 15.00 uur een spetterende show plaatsvindt waar alle leerlingen aan meedoen! De workshops, onderdeel van de feestweek, vormen de basis voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud dus schrijf het vast in uw agenda en komt dat zien!

Ook willen we de kinderen trakteren op een hele bijzondere start van de feestweek met veel muziek en een grote optocht! En er moet natuurlijk genoeg bewogen worden dus een sportdag hoort erbij. Veel leuke activiteiten op de velden van AZC mét een feestelijk tintje natuurlijk. En dit alles dankzij alle donateurs op het crowdfundingplatform, de succesvolle boekenmarkt  en de sponsors! Heel veel dank voor uw bijdrage mede namens alle kinderen! Heeft u nog mensen in uw omgeving die ook zouden willen geven? Opa's, oma's, vrienden, kennissen, buren, collega's en werkgevers kunnen allemaal doneren. De teller op de pagina van onze crowdfundingactie op http://www.geefonderwijs.nl staat al op €730. Dat is 50% van ons doelbedrag. Elke bijdrage helpt om de feestweek nog leuker te maken! 

Door onze crowdfundingactie via e-mail en social media te delen met uw netwerk, vergroot u de kans op dat we ons doelbedrag inzamelen. Doneren kan al vanaf €5. Ook bedrijven en instellingen kunnen doneren. Het is onder bepaalde voorwaarden zelfs fiscaal aantrekkelijk. Doneert u namens een bedrijf en wilt u meer weten over de fiscale voordelen van doneren via geefonderwijs.nl? Klik dan hier! Particulieren vinden hier meer informatie over de fiscale voordelen over hun donatie.

Wist u dat er In Nederland meer dan tien John F. Kennedyscholen zijn? Wereldwijd nog veel meer: natuurlijk in de Verenigde  Staten maar bijvoorbeeld ook in Mexico, Canada, India, Zwitserland, Engeland, België en  Duitsland!  We gaan snel uitzoeken of we de oudste zijn..!

Met hartelijke groet,

De Jubileumcommissie