Lef, lol, loslaten en ervaren. Een duurzaam schoolplein voor CBS De Windroos.

~ door Team Windroos

Een duurzaam schoolplein voor CBS De Windroos-Update#4

28 dagen geleden
Foto bij update 4

Nog een paar dagen tot het pleinfeest! De laatste voorbereidingen worden getroffen. Vandaag is er een start gemaakt met de wadi. Het wordt weer ontzettend mooi!

Voor alle nieuwe donateurs: hartelijk dank voor uw bijdrage! 

Na het pleinfeest komt er weer een nieuwe update!

Een duurzaam schoolplein voor CBS De Windroos-Update#3

1 maand geleden
Stokken 2

De oplettende kijker heeft ze in school misschien al zien staan.... de prachtig versierde stokken in het houtblok op het podium. Voor elke €250,00 die binnenkomt via de crowdfunding mogen we een stok plaatsen. Momenteel staan er 8 stokken en we hebben nog een week om er nog 9 bij in te krijgen! #crowdfunding #nieuwplein #wezijnernogniet

Voor alle donateurs: heel hartelijk dank voor uw gift!

Op 28 juni (17.00-19.30 uur) sluiten we deze actie af met een spetterend pleinfeest waarbij het nieuwe plein officieel geopend wordt. Draagt u ook nog een steentje bij aan deze actie?

Heel erg bedankt!!

Een duurzaam schoolplein voor CBS De Windroos-Update#2

2 maanden geleden
Fotocollage Update2 kopie 6

Wow! wat is er hard gewerkt in de meivakantie. Op het oude bovenbouwplein zijn de heuvel met buitenklas en alle mooie nieuwe toestellen al geplaatst. Aan het onderbouwplein wordt op dit moment nog hard gewerkt! Nadat de laatste tegels straks weer gelegd zijn, zal vanuit een subsidie van het waterschap een klein gemaal met opvangbak geplaatst worden. De kom die het regenwater op gaat vangen is al gegraven.

Tijdens de vakantie hebben heel wat kinderen tussendoor alvast een kijkje genomen op het plein en de toestellen geïnspecteerd. We kunnen geen betere inspecteurs wensen :-)

Met deze crowdfundingsactie willen geld inzamelen om het plein helemaal af te maken met mooie beplanting en een nieuwe schuur. Wil u een steentje, struikje of boompje bijdragen?

We willen alle donateurs hartelijk danken voor hun bijdrage aan het plein!

Binnenkort volgt weer een nieuwe update!

Een duurzaam schoolplein voor CBS De Windroos-Update#1

3 maanden geleden
Foto 1 update 1

Yes, de voorbereidingen zijn nu echt gestart!

Op zaterdag 13 april werden er in 2,5 uur door een grote groep ouders, kinderen en leerkrachten heel wat stenen getild. Ook alle oude toestellen werden verwijderd of opgehaald. Vandaag, op dinsdag 23 april, gaat het echte graafwerk beginnen. Een mooie vliegende start!

Wilt u ook een steentje, boompje, struikje bijdragen aan ons mooie nieuwe schoolplein?

We willen alle sterke kinderen, vrouwen en mannen +  de eerste donateurs hartelijk danken voor hun bijdrage aan ons nieuwe plein!!

Binnenkort volgt weer een nieuwe update!