Nieuwe kantine op 't Kraaienest

~ door Lia van der Ende en Maarten Bak

Nieuwe kantine op 't Kraaienest - Update#1

4 dagen geleden
kantine Kraaienest 03 1

Beste donateur,

Allereerst hartelijk dank voor uw donatie!! Via dit bericht willen we u graag een update geven waar we nu staan met de crowdfunding.

Na twee weken hebben we al 15 %, ruim € 1.400,- euro opgehaald! Fantastisch natuurlijk!!

We vinden het super leuk ook om de reacties van jullie, de donateurs, te lezen!

Een donateur zegt: “voor de toppers van de toekomst”
Josep zegt: “Excellent initiative!”
En Carla laat weten: “Voor mijn bff en al haar medeleerlingen. Omdat ik zie hoe leuk ze het vinden maar ook hoe belangrijk het voor ze is om ervaring op te kunnen doen binnen de veilige schoolomgeving.”
Esther zegt: “Zou voor mijn zoon ( Kiyan) geweldig zijn die er gebruik van gaat maken. ”
En Nicolet liet dit bericht achter: “Gezonde voeding en een goede werkomgeving vind ik heel belangrijk. Ik doe mee voor mijn BFF ;)”
Pieter Kunz vindt: “Prima initiatief en goed voor de kinderen.”

Laat u na het maken van een donatie ook een reactie achter?!?! Vergeet niet dat u na het doneren van € 20,00 of meer een echte ’t Kraaienest-pen ontvangt. En die is heel mooi!

Er hebben tot nu toe nog maar 2 organisaties een donatie gedaan. Veel te weinig natuurlijk... wilt u daarom deze actie ook onder de aandacht brengen van bedrijven en organisaties? Uiteraard kan een factuur in verband met een "bedrijfsmatige" donatie worden geregeld! Maar van iedereen die "onze toppers een echte kantine" gunt, is aandacht en een donatie welkom; ouders, familie, vrienden, bedrijven! Hoe meer mensen ervan af weten hoe beter natuurlijk!!

Mocht u nog extra informatie willen ontvangen of speciale verzoeken hebben omtrent de sponsoring van de kantine dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. U kunt contact opnemen met 't Kraaienest of mailen naar info@geefonderwijs.nl 

Namens alle leerlingen en het team van ’t Kraaienest: ALVAST BEDANKT!!