Een slim schoolgebouw voor OBS De Schalm

~ door Karin Goedegebure & Pamela Tjon Appian

Overweldigende eindstand

2 jaren geleden
20170509 impressie bibliotheek

Ontzettend bedankt voor uw donatie aan OBS De Schalm! Met elkaar hebben we het geweldige bedrag van € 7.860,- ingezameld. Dat bedrag alleen is al een ontzettend mooi resultaat van onze crowdfundingactie voor OBS De Schalm. Naast al die donaties die via onze campagnepagina op www.geefonderwijs.nl zijn gedaan, kunnen we u met trots vertellen we voor de transformatie van OBS De Schalm een flink aantal  donaties in natura hebben mogen ontvangen. Zo worden de gordijnen én vloerbedekking gedoneerd. Ook stichting BOOR draagt n.a.v. onze crowdfundingactie en onze plannen om het schoolgebouw te transformeren een mooi bedrag bij. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat we voldoende middelen hebben om met OBS De Schalm flinke stappen te gaan maken naar een betere school. 

Wat gaan we nu doen? We beginnen met het hart van het gebouw aan te pakken. Dat is immers de plek waar de hele school elkaar ontmoet. Hier worden de mediatheek en het podium multifunctioneler gemaakt en verbeterd, zodat er met meer leerlingen, beter geleerd en opgetreden kan worden. We verbeteren de verlichting, de akoestiek en de luchtkwaliteit.

Dit alles was zonder uw donatie niet mogelijk geweest. We kunnen het u dan ook niet vaak genoeg zeggen: Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage! Bent u benieuwd naar de vorderingen van de transformatie van het schoolgebouw van OBS De Schalm? Via onze website en Facebook houden we u graag op de hoogte!

20170323 doorsnede podia

 

20170323 doorsnede school