Ondernemend Reggesteyn

~ door Bert Veenstra

Update #1: Ondernemend Reggesteyn

2 jaren geleden

De jonge ondernemers van CSG Reggesteyn zijn vandaag aan de slag gegaan met de 6p’s. Zij hebben een poster gemaakt, logo, briefpapier en visitekaartjes ontworpen. Tevens hebben zij een vragenlijst opgesteld die zij uitzetten bij bekenden om meer informatie te vergaren over doelgroep, prijzen en verzorgingsgebied. Deze week gaan ze de laatste investeerders over de streep trekken en gebruiken daar de gepersonaliseerde mail voor. Hieronder vertellen ze zelf over de gemaakte vorderingen. 

I-Apple

De meesten van I-Apple hebben afgelopen week gevraagd of ze op ons wouden doneren. We moesten een mail opstellen die je stuurt naar de mensen van wie jij wil dat zij gaan doneren, daarbij hebben ze ook gelijk meer informatie. We moesten ook een vragenlijst maken en die opsturen en daar volgende week een verslag over maken. 

MMMD

We zijn naar onze ouders en familie gegaan en de volgende stap is dat we ze die brief geven en dat ze daar op antwoorden en dat ze geld doneren wij gaan volgende week kijken off onze vragenlijsten zijn beantwoord zijn en daaruit trekken we de conclusie wat onze doelgroep is. We gaan een marktonderzoek houden en daaruit trekken we de conclusie wie onze concurrenten zijn  en wat de sterke en zwakke punten zijn van onze concurrenten   

Tuinhulp

Wij hebben deze week 10 euro binnengehaald voor onze crowdfundingactie. We hebben ook een poster gemaakt waarop staat wie wij zijn en wat wij doen. Volgende week gaan we nog meer mensen vragen of ze iets willen geven aan ons bedrijf.  Ook is er 1 van ons langs een paar deuren gegaan en die mensen wouden ook iets geven maar dat gaan ze nog doen. We gaan ook nog een vragenlijst maken waarop mensen kunnen zetten of ze ons idee goed vinden of niet. 

Gamedealers

Ali: ik heb deze week mijn vrienden benaderd. Ik blijf nog verder goed proberen om meer donaties te verzamelen. Ik geloof erin dat het goed zal aflopen! 

Akif: Ik heb mijn ouders overtuigd maar ik heb vergeten dat weer te vragen of ze nog gaan doneren. Ik weet zeker dat alles goed zal aflopen en wij er nog mee door kunnen gaan

Nasr: ik heb deze week naar vrienden en familie gevraagd, en hun hebben mij beloofd dat ze zouden gaan doneren. Alles gaat to nu toe goed en ik hoop dat dat ook zo zal blijven.

Ondernemend Leren doe je samen! Om hun ondernemingen te kunnen lanceren, hebben de leerlingen minimaal €200 aan startkapitaal nodig. En daar is deze crowdfundingactie voor bedoeld. Jij kunt meedoen en deze jonge ondernemers de kracht van crowdfunding laten beleven! Kies op de campagnepagina één van de leuke tegenprestaties uit, doneer én vertel het daarna aan jouw netwerk en vrienden. 

Namens Mark, Martijn, Mike en Daan, Camilya, Anouska, Amber en Floor, Ali, Rogier, Akif, Nasr,Nick, Martin, Sam en Jarik: BEDANKT!