Op studiereis buiten de regio

~ door Anouk Bruin & Emin Kececi

Update 1 - Op studiereis buiten de regio - Regio College

6 dagen geleden

Allereerst hartelijk dank aan alle donateurs omdat wij al zover zijn gekomen!

Via dit bericht willen we u graag een update geven waar we nu staan. Via geefonderwijs hebben wij een inmiddels een bedrag van € 2.165,00 bereikt!

Wat een geweldig bedrag!

De studenten die zelf op reis gaan, doen hard hun best door onder andere lege flessen in te zamelen. Daarnaast kon de afgelopen weken een gebitscontrole en gebitsreiniging worden uitgevoerd met een donatie als tegenprestatie. Datzelfde was mogelijk na een knipbeurt bij de kappersopleiding van het Regio College. Uiteraard heel veel dank aan iedereen die heeft meegewerkt en gebruik heeft gemaakt (en dus heeft gedoneerd) aan deze akties!!

Inmiddels hebben wij wel het streefbedrag bijgesteld.

Dit heeft te maken met het aantal deelnemers wat meegaat op studiereis. Eerder betrof dit 49 deelnemers, nu – anderhalve week voor vertrek - gaat het om 26 reizigers.

Maar ondanks dat zijn we er nog niet…daarom willen wij iedereen vragen deze update door te sturen naar alle vrienden, kennissen, collega’s enzovoort die jullie kennen. Zodat zij ook nog kunnen doneren. Doneren kan door deze link aan te klikken: http://geefonderwijs.nl/projecten/op-studiereis-buiten-de-regio?stage=Stage

Alvast bedankt namens alle studenten die op studiereis gaan!!

Een hartelijke groet van het crowdfundingsteam van het Regio College