Passion 4 kids

~ door Ronald Van der Veen

Geef onze kinderen ruimte om hun talenten te laten zien op het gebied van zang, dans en theater!

Dit voorjaar voeren de leerlingen van Kindcentrum De Notenbalk voor de derde keer de Passion4Kids op. Tijdens de passion4kids wordt het christelijke Paasverhaal live gezongen en verteld door de leerlingen. Zo maken de kinderen, hun ouders en andere betrokkenen op een laagdrempelige manier kennis met het verhaal over het lijden van Jezus Christus. Voorafgaand gaan de kinderen, ouders en andere belangstellenden met het kruis door de omliggende straten. Het idee voor Passion4Kids is ontstaan n.a.v. the Passion, bekend van televisie. De manier waarop de Passion wordt opgevoerd heeft ons geïnspireerd tot de unieke en kindvriendelijke versie van het stuk.

DSC 2793DXO 

Niemand is zoals jij

De Passion4kids is uniek in Zwijndrecht en omstreken. De unieke en kindervriendelijke manier waarop het wordt uitgevoerd, geeft onze kinderen alle ruimte om in de spotlights te staan en hun talenten te laten zien op het gebied van zang, dans en theater. Geheel passend binnen onze visie en missie: een ieder is uniek met zijn of haar talenten. Onze slogan is niet voor niets: niemand is zoals jij! 

Dit is de derde keer dat onze leerlingen de Passion4kids opvoeren. In voorbereiding op de Passion4Kids krijgen de leerlingen begeleiding in dans en zang. In de theaterlessen worden ook de stukken die vooraf worden opgenomen geoefend. De verbindende kracht van de Passion4Kids tussen ouders, kinderen en omwonenden is groot. De impact van het stuk is dan ook enorm.

Naast de circa 500 toeschouwers, komt ook de landelijke en regionale media af op het stuk. SBS6 en het NOS Jeugdjournaal besteedden in hun nieuwsuitzendingen aandacht aan de eerdere edities van de Passion4Kids. Daarmee is ook het bereik van De Passion4Kids groot. Het stuk laat haar toeschouwers kennis opdoen van het Paasverhaal en brengt de kinderen een prachtige en unieke ervaring op het podium.

DSC 9433DXO 

Crowdfunding

Om deze derde editie van de Passion4Kids tot een groot succes te maken is nog €750 nodig. Met dat bedrag kunnen we podiumdelen, decorstukken, licht en geluid huren. Ook het grote LED-videoscherm waarop de vooraf opgenomen opnames worden getoond tijdens de uitvoering van de Passion4Kids kan van dat bedrag worden gefinancierd. Helpt u mee? 

Doe mee!

Met uw hulp kunnen we onze kinderen de ruimte geven om hun zang-, dans- en theatertalenten te laten zien en de derde editie van de Passion4Kids tot een groot succes maken. Doneer snel aan de Passion4Kids en bezorg onze leerlingen een onvergetelijke ervaring. Namens onze leerlingen: BEDANKT!

DSC 2765DXO