Pianotrap op de Troelstraschool?

~ door Peter Van Os

Update #2: Sponsorloop een groot succes

2 jaren geleden

Gisteren was de sponsorloop voor de pianotrap. De kinderen hebben het fantastisch gedaan. Er zijn zelfs kinderen die in de 20 minuten looptijd meer dan 4km hebben gelopen en een groep 3 leerling die in 15 min 2,2 km liep. Ongelooflijk.

Ook hebben we inmiddels met de crowdfundingactie de 100% gehaald. Wat een geweldig resultaat. Wilt u ook meedoen? Er kan nog 5 dagen worden gedoneerd! Alle hulp is welkom, dus blijf ons project delen met vrienden en familie.

Hieronder een paar mooie foto's van de sponsorloop:

Update 2 image4

Update #1: Sponsorloop, marktdag en leerlingenacties

2 jaren geleden
Update 1 pianotrap foto 5

In de afgelopen anderhalve week is er veel gebeurd. Er wordt al door veel mensen gedoneerd en de kinderen zijn heel druk bezig met het afronden van de succesvolle marktdag en het voorbereiden op de sponsorloop die aanstaande vrijdag 9 juni wordt gehouden.

De kinderen hebben tot nu toe met hun eigen acties en de marktdag al meer dan €2500,- opgehaald en er wordt nog steeds geteld. Ook zijn de meeste kinderen op zoek geweest naar sponsoren voor hun sponsorloop en de verwachting is dat deze sponsorloop ook een mooi bedrag gaat opleveren. Mocht je de kinderen ook willen komen aanmoedigen dan kan dit natuurlijk. De kinderen lopen in een rooster waarbij de groepen 1-2 beginnen en de groepen 7-8 in de middag afsluiten. 

De online crowdfundingactie ging ruim een week geleden van start en er staat al ruim €2.300 op de teller. Een geweldig resultaat! Wij willen iedereen die tot nu toe heeft gedoneerd hartelijk danken. Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen willen helpen met dit mooie project voor onze school. Maar we zijn er nog niet! Om de crowdfundingactie te laten slagen en weer een stap dichterbij de realisatie van de pianotrap te komen is nog €470 nodig.

Wij zetten alles op alles om ons doel te bereiken. U kunt helpen! Hoe? In de eerste plaats door te doneren. Heeft u al gedoneerd? Dan kunt u helpen door de crowdfundingactie te delen met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Met elkaar wordt de pianotrap werkelijkheid!     

Hieronder nog wat kiekjes van het plezier dat de kinderen hebben gehad tijdens de markt:

Update 1 pianotrap foto 2

Update 1 pianotrap foto 3