Profielwerkstuk over crowdfunding

~ door Matt Spierings

IMG 6300

Profielwerkstuk over crowdfunding crowdfunden

Ik ben Matt, leerling 6 VWO aan het Erasmus College. Als onderdeel van mijn eindexamen maak ik een profielwerkstuk over crowdfunding. Om meer verdieping aan mijn werkstuk te geven ga ik ook echt ervaring opdoen met crowdfunding. Dat doe ik met deze actie op Geef Onderwijs.

Mijn passie is surfen! Ik ga een eenvoudige gids maken voor beginnende surfers. De gids geeft antwoord op allerlei vragen die veel beginnende surfers hebben. Daarnaast heb ik altijd al een surfplank willen maken. Het lijkt mij onwijs gaaf om samen met een expert de “perfecte surfplank” te maken voor de Nederlandse golven. Voor het maken van de gids en de plank heb ik 700 euro nodig. Daarmee kan ik in Scheveningen bij "Ding Doctor" een eigen surfplank maken en alle benodigde informatieve verzamelen voor de surfgids.

Zodra de surfgids klaar is, wordt hij online gepubliceerd voor de donateurs. Daarnaast heb ik nog een aantal andere originele tegenprestaties bedacht. Ik hoop uiteindelijk veel beginnende surfers te helpen bij het uitzoeken van hun eerste surfplank én natuurlijk alles te leren over crowdfunding, zodat ik straks mijn VWO diploma op zak heb en een geweldige ervaring rijker ben. Help jij mij alles te leren over crowdfunding en surfen? Doneer!