Kerstactie 2015  

Deze kerst kunnen particulieren via hun kerstpakket Nederlandse scholen helpen hun dromen te realiseren. De kerstactie is het resultaat van het partnerschap dat crowdfundingplatform Geef Onderwijs onlangs is aangegaan met More Than Gifts, specialist in duurzame en sociale kerst- en relatiegeschenken. “Elk jaar kiest een deel van onze klanten ervoor om hun kerstgeschenk via onze webshop te doneren aan een goed doel. Dit jaar bieden we hen de mogelijkheid om via Geef Onderwijs waardevolle onderwijsinitiatieven van Nederlandse scholen en studenten te steunen. Organisaties die een grotere bijdrage willen leveren aan het platform, kunnen er bovendien voor kiezen om hun medewerkers te verblijden met een Geef Onderwijs kerstgeschenk. Dan gaat 2,5% van de waarde van het kerstgeschenk naar Geef Onderwijs!” aldus Ron Hof, oprichter van More Than Gifts.

Geef Onderwijs is een donation-based crowdfundingplatform voor Nederlandse scholen en studenten. Sinds het platform live ging in maart 2014, werd meer dan 40.000 euro ingezameld voor Nederlandse scholen. Scholen en studenten zamelen via ons crowdfundingplatform geld in voor leerzame en sociale projecten waarvoor in het krappe budget van scholen geen ruimte is. Met Geef Onderwijs kun je als buurtbewoner, ouder, opa, oma of gewoon betrokken burger een onderwijsproject voor lerend Nederland mogelijk maken.

Aanmelden

Deze kerst hoopt Geef Onderwijs via More Than Gifts een flink bedrag op te halen om de dromen van haar scholen te kunnen realiseren. De eerste aanmeldingen van scholen voor de kerstactie zijn al binnen. Zo gaat CBS Het Podium uit Rotterdam meedoen aan de kerstactie om met de hele school op schoolreis naar het Archeon te kunnen. De school ligt in een kwetsbare buurt, waardoor de meeste ouders niet de middelen hebben om het schoolreisje voor hun kinderen te kunnen betalen. Een prachtig initiatief voor de kerstactie dus! Scholen kunnen zich nog tot 30 november a.s. aanmelden voor een kerst-crowdfundingactie via info@geefonderwijs.nl

NEW logo vierkantje