Over Ons

~ Een initiatief van ondernemers die sterke affiniteit hebben met onderwijs, duurzaamheid en crowdfunding

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn ~ Benjamin Franklin

 

Geef Onderwijs is een initiatief gestart door Annelies, Yolanda, Menno en Carel. Sind 1 januari 2018 is het initiatief overgenomen door Verus, vereniging voor christelijk en katholiek onderwijs. 

Annelies

Voordat Annelies Schoonderwoerd Geef Onderwijs oprichtte deed ze verschillende freelance klussen op communicatiegebied en werkte ze voor het Europees Platform waar ze zich bezig hield met het bevorderen van internationalisering op scholen. Annelies: "Het is fantastisch om met Geef Onderwijs scholen een concrete tool te bieden die maakt dat geld niet langer bepalend is voor het slagen van een initiatief". Annelies is verantwoordelijk voor alle projecten van Geef Onderwijs en tevens eerste aanspreekpunt bij Geef Onderwijs.

Yolanda

Yolanda Verweij werkte ruim 30 jaar bij het Europees Platform als senior medewerker internationalisering. Yolanda kent het onderwijsveld door en door. Bij Geef Onderwijs is ze verantwoordelijk voor de communicatiestrategie van het platform, denkt ze mee met alle crowdfundingacties en ondersteunt in de uitvoering. Yolanda: "Onderwijs is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur." 

Menno

Menno Schilder is internetondernemer met een focus op het vertalen van duurzame verhalen naar het web. Menno: "Samen kunnen we de wereld mooier maken. Als je weet waar je voor staat en bereid bent om samen stappen te zetten, dan is impact maken kinderspel. Daar is niets moeilijks aan, dat gaat gewoon over 'doen'". Menno is verantwoordelijk voor de  'operations' van Geef Onderwijs. 

Carel

Binnen Geef Onderwijs is Carel verantwoordelijk voor de partnerschappen. Carel: "Als we onze kinderen meegeven wat met crowdfunding allemaal mogelijk is, leren ze al op jonge leeftijd dat ze door samen te werken veel meer gedaan kunnen krijgen." Partner worden van Geef Onderwijs?