Partners

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen. 

More Than Gifts

Geef onderwijs is partner van More Than Gifts. De naam More Than Gifts zegt waar het bedrijf uniek in is: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. De geschenken van het bedrijf zijn fairtrade, milieuvriendelijk of hebben een sociaal karakter. More Than Gifts zet in op structurele samenwerking met goede doelen. Crowdfundingplatform Geef Onderwijs is er daar één van.

Het partnerschap met More Than Gifts biedt scholen, die via Geef Onderwijs een crowdfundingcampagne voeren, de mogelijkheid om hun onderwijsproject te etaleren via de webshop van More Than Gifts en zo meer geld in te zamelen voor het project. Hoe werkt dat precies? Mensen die van hun werkgever als kerstgeschenk een tegoedbon krijgen,  besteden de bon in de webshop van More Than Gifts. Ze kunnen er vervolgens voor kiezen om het gehele bedrag of een gedeelte te doneren aan een maatschappelijk project of goed doel. Geef Onderwijs hoopt op mooie bijdragen voor Nederlandse onderwijsprojecten.

NEW logo volledig

Verus, vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs

Geef onderwijs werkt samen met Verus. Verus verenigt schoolleiders van meer dan 3500 scholen, en bestuurders en toezichthouders van ruim 700 scholenorganisaties in primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs. Voor hen is Verus in de ontwikkeling van eigentijds katholiek en christelijk onderwijs de vernieuwende sparringpartner en de vertrouwde belangenbehartiger.

Verus merkt bij zijn leden een groeiende behoefte om creatieve oplossingen te vinden om onderwijsinitiatieven te financieren. Om dit concreet handen en voeten te geven, werkt Verus samen met Geef Onderwijs. Leden van Verus kunnen rekenen op voordeel. Zo betalen de eerste 10 leden van Verus die zich aanmelden met een project geen succesbijdrage. Deze bedraagt 5% van een succesvol gefinancierd project.

verus logo KC


GreenWish

Geef Onderwijs is Powered by GreenWish, wat betekent dat we zijn aangesloten bij het netwerk van GreenWish. Zo krijgen wij advies, contacten en support die voor ons van belang zijn. GreenWish is een sociale onderneming die zich inzet voor duurzaam, maatschappelijk initiatief en sociaal ondernemerschap.

powered by greenwish


Centrum Onderwijsfinanciering

Geef Onderwijs werkt samen met het Centrum Onderwijsfinanciering, de organisatie op het gebied van fondsenwerving specifiek voor het onderwijs. Het Centrum heeft de kennis in huis over het gehele pakket dat bij fondsenwerving voor onderwijs hoort, van het schrijven van een fondsenwervingsplan, het gebruik van de juiste middelen, de inzet van de omgeving t/m de uitvoering ervan. Net als Geef Onderwijs werkt het Centrum Onderwijsfinanciering voor het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en het middelbaar beroepsonderwijs. Ouders, leraren, bestuursleden, directeuren van scholen en overige geïnteresseerden kunnen allemaal terecht bij Centrum Onderwijsfinanciering voor informatie, advies, begeleiding en/of opleiding op het gebied van sponsors en sponsoring, donaties en donateurs, subsidies, fondsen en crowdfunding. Het Centrum is te vinden op www.geldvoordeschool.nl.

Centrum Onderwijsfinanciering

 

Mondial Aad de Wit Verhuizingen

Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Als partner van Geef Onderwijs neemt het verhuisbedrijf een aantal kantoorkosten van het crowdfundingplatform voor haar rekening. Directeur Carel Kuijper: "Als we onze kinderen meegeven wat met crowdfunding allemaal mogelijk is, leren ze al op jonge leeftijd dat ze door ondernemen en samenwerken veel meer gedaan kunnen krijgen."

 

logo aad de wit verhuizingen 506x104