Nieuwe kantine op 't Kraaienest

~ door Lia van der Ende en Maarten Bak

Super dat je dit project helpt te realiseren!
Kies hieronder hoeveel je wilt doneren.

 • doneer  €10 10 donateurs

  Bedankt voor uw donatie! U ontvangt een bedankmail van ons en, indien gewenst, vermelden we uw (bedrijfs)naam in onze nieuwsbrief en op onze site. We houden u natuurlijk op de hoogte van onze actie via onze nieuwsbrief.

 • doneer  €20 12 donateurs

  Bedankt voor uw donatie! U ontvangt een originele ’t Kraaienest-pen en een bedankmail van ons en, indien gewenst, vermelden we uw (bedrijfs)naam in onze nieuwsbrief en op onze site. We houden u natuurlijk op de hoogte van onze actie via onze nieuwsbrief.

 • doneer  €50 8 donateurs

  Bedankt voor uw donatie!! U ontvangt naast een bedankmail een originele ’t Kraaienest-pen en een tekening van één van onze leerlingen. Indien gewenst, vermelden we uw (bedrijfs)naam in onze nieuwsbrief en op onze site. We houden u natuurlijk op de hoogte van onze actie via onze nieuwsbrief.

 • doneer  €100 5 donateurs

  Bedankt voor uw donatie!! U ontvangt een bedankmail van ons en, indien gewenst, vermelden we uw (bedrijfs)naam in onze nieuwsbrief en op onze site. U ontvangt een originele ’t Kraaienest-pen en een tekening van één van onze leerlingen. U kunt een afspraak maken om een keer de kantine te bewonderen.

 • doneer  €200 2 donateurs

  Bedankt voor uw donatie!!! U ontvangt een bedankmail van ons en, indien gewenst, vermelden we uw (bedrijfsnaam)naam in onze nieuwsbrief en op onze site. U krijgt als dank een originele ’t Kraaienest-pen en zakdoek met een tekening van een leerling. Als u dat wilt, komt uw (bedrijfs)naam op onze "wall of fame" bij de ingang. We houden u natuurlijk op de hoogte van onze actie via onze nieuwsbrief. Bij de opening bent u van harte welkom; uitnodiging volgt!

 • doneer  €500 0 donateurs

  Bedankt voor uw donatie!!!!! U ontvangt een bedankmail van ons en, indien gewenst, vermelden we uw (bedrijfs)naam in onze nieuwsbrief en op onze site. U krijgt als dank een originele ’t Kraaienest-pen en zakdoek met een tekening van een leerling. Als u dat wilt, komt uw (bedrijfs)naam op onze "wall of fame" bij de ingang. We houden u natuurlijk op de hoogte van onze actie via onze nieuwsbrief. Bij de opening bent u van harte welkom; uitnodiging volgt!
  Ook kunt u als de kantine eenmaal volledig draait een keer gratis komen lunchen! Gezellig samen met onze leerlingen in de kantine!

 • Dit project volmaken  €8.259

  Doe gek! Doneer de laatste 8259 en wees degene die van dit project een succes maakt!