~ Een initiatief van ondernemers die sterke affiniteit hebben met onderwijs, duurzaamheid en crowdfunding.

     Voortgezet door Verus, een vereniging met dezelfde affiniteit.

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn

Benjamin Franklin

Geef Onderwijs is een initiatief gestart door Annelies, Yolanda, Menno en Carel. Sind 1 januari 2018 is het initiatief overgenomen door Verus, vereniging voor christelijk en katholiek onderwijs. 

 Annelies, Yolanda, Menno en Carel hadden zo ieder hun eigen reden om Geef Onderwijs te starten. Annelies: “Het is fantastisch om met Geef Onderwijs scholen een concrete tool te bieden die maakt dat geld niet langer bepalend is voor het slagen van een initiatief.” Yolanda: “Onderwijs is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur.” Menno: “Samen kunnen we de wereld mooier maken. Als je weet waar je voor staat en bereid bent om samen stappen te zetten, dan is impact maken kinderspel. Daar is niets moeilijks aan, dat gaat gewoon over ‘doen’.” Carel: “Als we onze kinderen meegeven wat met crowdfunding allemaal mogelijk is, leren ze al op jonge leeftijd dat ze door samen te werken veel meer gedaan kunnen krijgen.” 

Er kwamen nieuwe initiatieven op het pad van de initiatiefnemers. En Verus kwam op het pad van Geef Onderwijs. Dit heeft geresulteerd in een overname van Geef Onderwijs door Verus, een vereniging voor christelijk een katholiek onderwijs. Erianne Hoogerbrugge is verantwoordelijk voor alle projecten van Geef Onderwijs en tevens eerste aanspreekpunt van Geef Onderwijs.

Overigens: Geef Onderwijs is er voor álle scholen!